Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Στην κυπριακή βουλή οι χημικοί αεροψεκασμοί

Εκτενή αναφορά στην εμπλοκή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο στην επιχείρηση των χημικών αεροψεκασμών, έκανε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης στην συζήτηση του θέματος «Οι κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών και η ανάγκη της επιβαλλόμενης νόμιμης αντίδρασης της Κυπριακής Δημοκρατίας» στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Ο κ. Περδίκης κατάγγειλε την χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο για ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς και για πειράματα με τον καιρό και το κλίμα. Κάλεσε την κυπριακή κυβέρνηση για άλλη μία φορά να ολοκληρώσει την έρευνα για χημική σύσταση των ύποπτων νεφών, όπως έχει δεσμευτεί ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων (Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος) από το 2010.
Είναι ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας να εξασφαλίσει ότι οι Βρετανικές Βάσεις δεν χρησιμοποιούνται ως βάση για τους ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς, τα πειράματα με το κλίμα και τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών.
Ο κ. Περδίκης θα επαναφέρει προς συζήτηση το θέμα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος (ξανασυζητήθηκε στις 7/10/2010).

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ
http://www.enouranois.gr/cyprus_greens.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου