Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 - ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Το διαβάσαμε από το: ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 - ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ



Από τον Ντίτερ Ντουμ
Μεταφράστηκε από Χρύσα Σωτηράκη

Προπαρατήρηση:

Διαμέσου της λειτουργίας μου ως συντονιστή, ήρθα σε επαφή με διαφορετικές γνωστικές κατευθύνσεις, που έχουν συγκεντρωθεί στο ευρύτερο παγκόσμιο διαδίκτυό μας από διαφορετικές χρονικές περιόδους, πολιτισμούς και προφητείες. Σε τρεις δεκαετίες συγκροτήθηκε μία σύνθετη μήτρα στοιχείων και πληροφοριών γύρω από την εξέλιξη του ανθρώπου και της γης. Η εμβάνθυνση της εικόνας πραγματοποιήθηκε μέσα από αναδρομές στο μέλλον και προφητικές ανακοινώσεις της συντρόφου μου Σαμπίνε Λίχτενφελς. Με εκπληκτική διαύγεια προέκυψε η ακόλουθη πρόγνωση.
Μέρος 1: Σύντομη σύνοψη του μηνύματος
Η ημερομηνία των Μάγια 2012 δεν υποδεικνύει την κάθοδο του κόσμου, αλλά ένα υψηλό επίπεδο, σε μία παγκοσμίως ευρεία διαδικασία της εξέλιξης. Η ανθρωπότητα θα αλλάξει την κατεύθυνση της εξέλιξης. Συνέπεια των κοσμικών γεγονότων θα είναι η αλλαγή των μαγνητικών πεδίων της γης και επιπλέον τα νευρικά πεδία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Μ΄ αυτά είναι συνδεδεμένες σημαντικές αλλαγές της συνείδησης. Νέα δείγματα της αντίληψης και της σκέψης οδηγούν σε νέες μορφές της ζωής των ανθρώπων που ζουν μαζί, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σχέσης των φύλων που βασίζεται στην αλήθεια και την εμπιστοσύνη. Το θέμα της σεξουαλικότητας δεν θα συνδέεται πια με το συλλογικό τραύμα του φόβου και της βίας αλλά με την ευχαρίστηση και τη χαρά. Ανοίγουν οδοί για συμμετοχή και αγάπη που επί μακρού ήταν κλειστοί, εξαιτίας μιας τραυματικής ιστορίας πολέμου. Παντού στον κόσμο θα εκδηλωθεί μία δύναμη που θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει ως “ώθηση του χριστού”. Η ανθρωπότητα θα ξαναβρεί τις εσωτερικές δομές της ίασής της μέσα από μία παγκόσμια αλυσίδα γεγονότων, μια και αυτό είναι το γενετικό της πρόγραμμα. Θα ανοίξουν πολλές νέες πύλες στην επαφή με τις υπάρξεις της φύσης. Η καινούργια σύνδεση με τη θεϊκή πηγή οδηγεί σε μία νέα σύνδεση και αλληλεγγύη με όλα τα συνδημιουργήματα. Όλα αυτά δεν είναι κάποιο ιδιωτικό όνειρο παρά μία συλλογική εξέλιξη. Το κοσμικό δείγμα που ονομάζουμε το “ιερό πρότυπο(matrix)”, έχει δοθεί σε όλους μας σαν ένας οριστικός μορφικός σκοπός ενός νέου πολιτισμού. Η πραγματοποίηση ενός νέου πλανητικού πολιτισμού δεν είναι φυσικά δυνατή από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς “γυρισμάτων” που μέσα από την επίδραση κοσμικών δυνάμεων και ανθρώπινων αποφάσεων, ήδη σε ελάχιστα χρόνια θα γεννήσουν μία σύνθετη παγκόσμια κίνηση.

ΜΕΡΟΣ 2:ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Αγαπητοί φίλοι σε όλον τον κόσμο!

Χαιρετίζουμε τους λαούς της γης. Χαιρετίζουμε τις ομάδες, που σήμερα ετοιμάζουν σε όλες τις ηπείρους την καινούργια περίοδο. Χαιρετίζουμε την καινούργια πλανητική κοινότητα που σχηματίζεται. Βρισκόμαστε σε μία δυνατή κοσμική μεταμόρφωση. Η μεγάλη ειρήνη που εδώ και καιρό μάταια ονειρεύθηκε, θα μπορέσει σύντομα να εκπληρωθεί, εάν η ανθρωπότητα θυμηθεί τις πηγές της και θέσει τον πολιτισμό της σε νέα θεμέλια. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί ήδη. Ένα διαρκώς αυξανόμενο μέρος της ανθρωπότητας καταλαβαίνει ότι οι μέχρι τώρα βάσεις του γήινου πολιτισμού δεν μπορούν να διατηρηθούν. Η αυτοκαταστροφή της ανθρωπότητας δεν μπορεί πια να αποτραπεί χωρίς μία αλλαγή της συνολικής κατεύθυνσης της ανθρώπινης εξέλιξης. Γι΄ αυτό δεν χρειαζόμαστε καμιά ιδιαίτερη ημερομηνία. Ένα λάθος κατευθυνόμενο σχέδιο, οδηγεί στην καταστροφή παγκόσμιων όρων ζωής από την ιονόσφαιρα μέχρι το βάθος της θάλασσας. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης, συμπεριλαμβάνοντας και τον κόσμο των ζώων, βρίσκεται κάτω από ανείπωτους πόνους, η καταστροφή έρχεται πιο κοντά, εμφύλιοι πόλεμοι και φυσικές καταστροφές πιθανότατα θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο. Ο παγκόσμιος πόνος μπορεί να διακοπεί μόνο διαμέσου μιας θεμελιακής μεταβολής της συλλογικής συνείδησης- και διαμέσου γενετικών δυνάμεων ίασης από το εσωτερικό του μεγάλου Όλου, στο οποίο είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους η γη, ο άνθρωπος και όλα τα συνδημιουργήματα.
Η ημερομηνία των Μάγια 2012 αντιπροσωπεύει τη μεταβολή μιας πλανητικής συνείδησης. Η ανθρωπότητα στέκεται μπροστά σε μία κοσμική ευκαιρία, ανοίγει μια μεγάλη πύλη.

ΟΧΙ ΚΑΘΟΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Γνωρίζουμε ότι στην παρούσα ανθρωπότητα κυριαρχεί μία περίεργη διάθεση. Σενάρια της καθόδου φαίνεται να είναι ελκυστικότερα από καλά θεμελιωμένα οράματα της ίασης. Όμως, στα παρόντα κοσμικά και γήινα γεγονότα της μεταμόρφωσης, οριστικά δεν πρόκειται για την κάθοδο παρά για την ανανέωση και τη θεραπεία. Γι΄ αυτό, θέλουμε παρακάτω, να δείξουμε το όραμα της πλανητικής θεραπείας.
Το τέλος του ημερολογίου των Μάγια, υποδεικνύει το τέλος παλιών πεδίων συνείδησης, που έχουν κυριαρχήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ανθρωπότητα. Αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, παρά η αρχή μιας νέας εξέλιξης. Μπαίνουμε σε μία νέα χρονική περίοδο. Μέσα από πλανητικά και κοσμικά πεδία δύναμης, θα αλλάξουν τα συλλογικά βασικά δείγματα της αντίληψης και θα προκύψουν καινούργια δείγματα συμπεριφοράς.
Το ημερολόγιο των Μάγια λήγει στις 23 Δεκεμβρίου του 2012. Αυτή η ημερομηνία συμπίπτει με μερικές από τις πληροφορίες από την επιστήμη της αστρονομίας που έρχονται από παλιά. Μέσα από το ανώτατο σημείο της ηλιακής δραστηριότητας και μέσα από την από κοινού συνάντηση άλλων κοσμικών γεγονότων, θα αλλάξει το μαγνητικό πεδίο της γης. Και εξαιτίας αυτού ακολουθεί μία αλλαγή στο πεδίο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αλλάζουν τα νευρικά πρότυπα των συχνοτήτων, με τα οποία, παγκόσμιες πληροφορίες γίνονται αποδεκτές και βρίσκουν απαντήσεις. Θα μπορούσε να προκύψει μια μετακίνηση στην κατεύθυνση της άλφα συχνότητας. Τα χρονικά τμήματα διευρύνονται, η ζωή γίνεται κατά βέβαιους τρόπους “σιγανότερη”. Οι ρυθμοί της εκπνοής δυναμώνουν. Αυτό οδηγεί σε μια απελευθέρωση του κορμιού και σε μια αποσυμφόρηση της κοιλιακής χώρας όπου βρίσκονται τα ιερά κέντρα της ζωής. Καταπιεσμένα στρώματα της ανθρώπινης ψυχής θα αναπτερωθούν. Οι συχνότητες των αρχαίων θεοτήτων μπορεί να είναι αποτελεσματικές σε ένα νέο επίπεδο. Διαμέσου αυτού, συνδέεται μία αλλαγή της συνείδησης, η οποία θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο.
Η πνευματική αντίληψη θα αντιμετωπίσει τις πτυχές του κόσμου που ήταν προηγουμένως έξω από το εύρος της αντίληψης, και θα υπάρξουν για πολλά πράγματα της καθημερινής ζωής πολύ νέα μοντέλα ερμηνείας. Θα γίνει αντιληπτό πως όλα είναι αλληλένδετα και πως μέσα από τοπικές δράσεις για την ειρήνη μπορούν να προκληθούν παγκόσμιες επιπτώσεις.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ
Η τρέχουσα λογοτεχνία μιλάει για μία επερχόμενη "μεταπήδηση συχνοτήτων" ή " συνειδητό άλμα σε μια άλλη διάσταση." Έτσι, για παράδειγμα, η σχέση μεταξύ «ζωής» και «θανάτου», «αυτού του κόσμου και πέρα απ΄αυτόν" θα αλλάξουν σε βάθος. Εξαιτίας της στροφής των συχνοτήτων θα αντηχήσει ένα νέο είδος "αιώνιας δόνησης” στο παρασκήνιο της νέας συνείδησης. Η Ανθρωπότητα θα είναι πιο δεκτική σε μηνύματα που έρχονται από τις εγκαταστάσεις του υπερβατικού κόσμου. Τα όργανα της αντίληψης θα ανοίξουν σε επιρροές από το Σύμπαν.
Η νέα διάσταση της συνείδησης δε βρίσκεται μόνο στον “πνευματικό” κόσμο, αλλά κυρίως στα θεμελιώδη θέματα του κορμιού, της αισθησιακής ύπαρξης και της ενεργητικής ενσωμάτωσης στο σύνολο της ζωής. Μέσω της ενεργοποίησης ανεπαίσθητων δυνάμεων, θα αλλάξει ο υλικός κόσμος στη ζωή πάνω στη Γη και θα διαποτιστεί με φως. Η προβλέψιμες αλλαγές συμβαίνουν στους τομείς της θρησκείας και του Έρωτα, η ενίσχυση της γυναικείας ενέργειας, η απελεύθερωση της ενέργειας των ανδρών, η ανάδυση νέων σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο φύλων, μια νέα φιλία με τα ζώα και μια νέα σύνδεση με τη μεγάλη οικογένεια της ζωής. Συμβαίνει μία διάλυση των ψυχικών και σωματικών μπλοκαρισμάτων που έχουν μέχρι στιγμής εμποδίσει την επαφή και τη συμμετοχή. Αυτό δημιουργεί μια φυσική ταλάντωση της συμπάθειας, της συμπόνιας και της εξυπηρετικότητας προς όλα τα πλάσματα. Θα είναι μια συχνότητα της ενότητας, που χαρακτηρίζει την επερχόμενη συνείδηση και θέτει την ανθρώπινη κοινωνία σε νέα θεμέλια. Η ενότητα, το “΄Ολον” δεν αποτελεί πλέον απλώς μια φιλοσοφική έννοια, αλλά μία θεμελιακή εμπειρία της ανθρώπινης ψυχής. Το Όλον, ωστόσο, είναι το ιερό.
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
Ορισμένοι εκπρόσωποι διεθνών ομίλων θα πραγματοποιήσουν στο προσεχές έτος του 2011, μια προσομοίωση στην έρημο, με σκοπό τη δημιουργία μιας πρώτης πόλης της ερήμου στην οποία οι νέες αρμοδιότητες της συνείδησης να μπορούν να αναπτυχθούν οργανικά. Σχέδια για αυτό είναι σε εξέλιξη εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχουν νέες διαδικασίες για την άντληση του νερού, των τροφίμων και της ενέργειας στις περιοχές της ερήμου στη γη.
Στα είκοσι και τριάντα χρόνια του 21. αιώνα θα μπορούσαν να προκύψουν πόλεις στην έρημο 3000-5000 κατοίκων, με τις οποίες δείχνεται, ότι μία πλήρης βιολογική ποιοτική αποκατάσταση και αποίκιση της γης, χωρίς μια μεγάλη τεχνολογία και χωρίς την καταστροφή της φύσης, είναι δυνατή. Πρόκειται για νέες μορφές συνεργασίας με την κοσμική ενέργεια, τις δυνάμεις της φύσης και όλα τα πλάσματα. Η βάση είναι μια αλληλέγγυη επικοινωνία μεταξύ όλων των μερών, καθαρμένη από υπολείμματα του παλαιού φόβου και της βίας. Η μετατροπή της συχνότητας, η οποία θα έχει εξαπλωθεί από το 2012 πάνω στη Γη, προκαλεί μια εξαιρετικά ταχεία διάδοση των νέων αυτών μοντέλων ζωής.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ
Η ανθρωπότητα από καιρό πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει τις κοινωνικά δύσκολες περιστάσεις μέσα από επαναστάσεις ή μεταρρυθμίσεις, μέσω της δημοκρατίας και μέσα από συνέδρια, με εκκλήσεις για την ηθική και τη λογική. Αλλά προφανώς συνέβη το αντίθετο. Ο παγκόσμιος πόλεμος δεν μπορεί να ξεπεραστεί, όσο καιρό δεν θα έχουν ξεπεραστεί στους ανθρώπους οι υποκείμενες εσωτερικές δομές και πρότυπα σκέψης.
Είναι εδώ, όπως κι΄ εκεί, οι ίδιες δομές ενός συλλογικού τραύματος της ανθρωπότητας, που εξελίχθηκε από μια περίοδο πολλών χιλιάδων χρόνων πολέμου, ερημοποίησης, εκτοπίσεων και κατεστραμμένης αγάπης. Συλλογικά πρότυπα σκέψης του φόβου και της βίας σχηματίζουν σήμερα το υπόστρωμα του ανθρώπινου πολιτισμού. Κάτω από την επίδραση της βίας και του εξωτερικού πόνου έχουν δημιουργηθεί στον εγκέφαλο νευρικά πρότυπα που έχουν συμπυκνωθεί σε σταθερά πιστεύω. Εδώ ανήκουν προτάσεις πίστης, όπως:”Το κακό πρέπει να τιμωρηθεί”. “Ο αντίπαλος μπορεί να νικηθεί μόνο μέσω της βίας.” “Ο πόλεμος ανήκει στη ζωή.” ”Η ζήλεια ανήκει στην αγάπη”. Στο υπόγειο της συλλογικής ανθρώπινης ψυχής εξαπλώνονται τρομερά σενάρια για την κόλαση, για εκδίκηση και αντίποινα, για αμαρτία και αιώνια καταδίκη.
Πρόκειται για αυτόματες, κυρίως ασυνείδητες συνήθειες στη σκέψη, που σήμερα στέκονται πίσω από την καθημερινή αθλιότητα. Και ακριβώς εδώ είναι, που η ημερομηνία 2012, θα είναι σημαντική. Μέσα από την αλλαγή του γήινου μαγνητικού πεδίου και της αντίστοιχης αλλαγής στα πρότυπα πεδία του εγκεφάλου, θα εξαλειφθούν παλιά πρότυπα σκέψης και θα λάβουν χώρα νέες συνδέσεις. Μέσα από την ενεργοποίηση νέων νευρικών πεδίων- τόσο στον εγκέφαλο όσο επίσης και στα κύτταρα(DNA)- θα ανακληθεί μια νέα αντίληψη, νέες εικόνες, νέες πληροφορίες και νέα ερεθίσματα ώθησης. Εντελεχιακά πρότυπα της αυτοϊασης, χαρά για τη ζωή, σύμπνοια και αγάπη, που για καιρό ήταν κρυμμένα πίσω από τα τραυματικά πρότυπα, θα εκτεθούν στην επιφάνεια. Δε στρεφόμαστε σε μία σημειακή διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, παρά σε μία διαδικασία της παρούσας συνολικής μεταμόρφωσης, η οποία στο χρόνο της ημερομηνίας των Μάγια κάνει ένα “άλμα προς τα εμπρός”. Μέσα από τη συνάντηση διαφορετικών αστρονομικών κύκλων και μέσα από τη σύνδεση των ουράνιων και των γήινων δυνάμεων θα αποκαλυφθεί μία θεραπευτική διαδικασία που εδώ και καιρό έχει προετοιμαστεί στα παρασκήνια του κόσμου. Ο δείκτης της εξέλιξης θα κινηθεί προς τα εμπρός, σε ένα σημαντικό βήμα.
Καινούργιες δυνάμεις της ζωής θα σηματοδοτήσουν το πλανητικό πεδίο από το 2012. Μέσω της μακράς προεργασίας γήινων και κοσμικών ομάδων, στρέφονται προς την κατεύθυνση της ίασης. Δεν προσδοκούμε ένα στιγμιαίο μετασχηματισμό παντού πάνω στη γη, μια και οι νέες συχνότητες συγκρούονται με τις παλιές και γι΄ αυτό το λόγο παράγουν σοβαρές αναταράξεις. Πολιτικές και οικονομικές ομάδες δύναμης θα προσπαθήσουν να διακόψουν την ανανέωση στον πλανήτη. Άνθρωποι που εδραίωσαν τη θέση τους στον παλιό κόσμο, θα επαναστατήσουν ενάντια στις νέες δυνάμεις. Για ένα διάστημα, η σύγκρουση θα περάσει μέσα από τα σχολεία, τις εκκλησίες και τις οικογένειες. Όμως η συνολική διαδικασία δεν θα μπορεί πλέον να συγκρατηθεί. Θα υποστηριχθεί μέσα από μια αλλαγή στην ηθική σκέψη: Οι στηρίζουσες δυνάμεις του νέου παγκόσμιου κινήματος δεν αντιδρούν πια στις επιθέσεις με καταδίκη και αντίποινα. Η απάντηση στην αντιπαλότητα δεν θα είναι πια η αντιπαλότητα, αλλά η αυξημένη σύνδεση με την καινούργια πλανητική συχνότητα. Οι θεραπεύουσες δυνάμεις θα επικρατήσουν, διότι αντιστοιχούν σε ένα ανώτερο κοσμικό πρότυπο(matrix) και υποστηρίζονται από το σύμπαν. Η ανθρωπότητα βαδίζει αναπόφευκτα προς μία νέα ενότητα. Η συχνότητα μιας αυξανόμενης πλανητικής συνείδησης θα είναι ισχυρότερη από έναν εθνικοκρατικό ή θρησκευτικό διαχωρισμό και δυνατότερη από κάθε ιδιωτικό ενδιαφέρον.

ΒΑΘΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ
Σε οικολογικό επίπεδο θα συμβεί μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη: η συνεργασία με τα πνεύματα της φύσης, τα ονομαζόμενα Devas και πολλές άλλες έμψυχες υπάρξεις, στις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι ως τώρα έχουν προσπεράσει απρόσεκτα, επειδή δεν μπορούσαν να τις αντιληφθούν. Μέσα από την “αποσυμπίεση “ και την εκλέπτυνση της ανθρώπινης αντίληψης, αυτές οι υπάρξεις θα γίνουν συλλογικά αντιληπτές. Εδώ ξεκινά μια συνεργασία νέου τύπου. Ο άνθρωπος δε χρειάζεται να τα κάνει όλα μόνος του, εφόσον έρχονται δυνάμεις βοήθειας από παντού, που είναι έτοιμες να συνεργαστούν, όταν οι άνθρωποι τις αναγνωρίζουν και επικοινωνούν μαζί τους. Μια ολόκληρη στρατιά από βοηθούς είναι σε ετοιμότητα, για να απελευθερώσουν τον κόσμο από τον πόλεμο. Για να μην αναφέρουμε τις κοσμικές φωτεινές δυνάμεις, που εδώ και καιρό προσπαθούν να δώσουν σημάδια για την παρουσία και τη βοήθειά τους πάνω στη γη.
Μια σημαντική άποψη της καινούργιας διάστασης είναι η επανανσωμάτωση της ανθρώπινης ύπαρξης στα κυκλώματα της πλανητικής ζωής. Αυτή η διαδικασία έχει σημαντικές συνέπειες για την εξέλιξη των επερχόμενων συστημάτων κατοικίας, υδροδότησης, ενέργειας, οικολογίας. Βρίσκονται μεταξύ τους σε μία λεπτή συνεξάρτηση πληροφοριών και ενεργειών, η οποία στον μέχρι τώρα μηχανικό κόσμο δεν μπορούσε να ειδωθεί. Υπάρξεις που ως τώρα θεωρήθηκαν εμπόδια, όντα όπως μυρμήγκια, σαλιγκάρια, φρύνοι, αρουραίοι, φίδια και πολλά άλλα, θα αναγνωρισθούν ως φορείς πληροφοριών και θα ενσωματωθούν στον καινούργιο βιότοπο. Είναι φυσικοί συνεργάτες των ανθρώπων στο δρόμο για έναν θεραπευμένο πλανήτη. Είναι ακριβώς όπως ο άνθρωπος, όργανα του συνολικού οργανισμού της ζωής. Εδώ διατηρείται στην ανθρώπινη συνείδηση ένα γνήσιο ηθικό ερέθισμα. Κανείς δε βασανίζει και δε σκοτώνει τα όργανα, που ανήκουν στον ίδιο συνολικό οργανισμό όπως ο ίδιος. Ο πόνος που προκαλεί ο άνθρωπος στα συνδημιουργήματά του, επιστρέφει πίσω στον ίδιο. Η τήρηση ενός πολιτισμού ζωής απελευθερωμένου από τη βία είναι γι΄ αυτό το λόγο όχι μόνο μία ηθική επιτακτική ανάγκη, παρά ένα βασικό μάθημα για την αυτοδιατήρηση και την αυτοθεραπεία.

ΝΕΡΟ
Η μεταχείριση του νερού θα αλλάξει επίσης ριζικά. Το νερό είναι ρέουσα ζωή. Οι άνθρωποι θα μάθουν να καθαρίζουν τις βιοτικές δυνάμεις του νερού, να τις δυναμώνουν και να τις χρησιμοποιούν ως θεραπεύουσες δυνάμεις. Οι υδατοκαλλιέργειες των νέων κέντρων δεν εξυπηρετούν μόνο στην παροχή νερού και τροφής, αλλά και στην εξάπλωση θεραπευτικών ζωτικών πληροφοριών σε όλη τη γύρω περιοχή, μια και το νερό είναι ένας κεντρικός φορέας πληροφοριών στη γη. Υδατορεύματα-υπέργεια και υπόγεια- υπηρετούν την εξάπλωση πληροφοριακών πεδίων και μπορούν αυτονόητα να χρησιμοποιηθούν για μια νέα εσω-μόρφωση ολόκληρης της γης. Η καινούργια οικολογία είναι μία πλανητική οικολογία. Εδώ ανήκει και η ανακάλυψη για το πως μπορεί να προκύψει από μόνο του νερό μέσα από την αλληλεπίδραση διαφορετικών γήινων και κοσμικών δυνάμεων. Οι καιροί της έλλειψης του νερού, η ξηρασία και η ερημοποίηση θα ξεπεραστούν για πάντα, όταν ο άνθρωπος θα μάθει να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που του έχουν δοθεί μέσα από τη συνεργασία με τη φύση.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Σε συνεξάρτηση με μία νέα πλανητική οικολογία, στέκεται και μία νέα συμπεριφορά απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Στην αναδυόμενη συνείδηση της ενότητας της ζωής, περνάει μία ανακάλυψη κλειδί: το σώμα της γης και το σώμα του ανθρώπου βρίσκονται σε βαθιά συνεξάρτηση μεταξύ τους. Μέσα από τη στάση και το ταρακούνημα στοιχειωδών(οργονοτικών) ενεργειών της ζωής, τα σώματα αναταράζονται. Σεισμοί, έκρηξη ηφαιστείων, πλημμύρες πάνω στη γη-αρρώστειες, ψυχώσεις και ξεσπάσματα βίας στους ανθρώπους. Μέσα από τη νέα τάξη οργονοτικών, ενεργειακών δειγμάτων στις ανθρώπινες βασικές περιοχές, κυρίως στη συμβίωση των φύλων, δημιουργείται μία νέα τάξη για τη συμβίωση με όλες τις υπάρξεις, με τις δυνάμεις της γης, του νερού, τις καιρικές δυνάμεις. Πρόκειται για ένα ενιαίο ενεργειακό σύστημα, στο οποίο ζούμε όλοι, πάνω στη γη όπως και στο σύμπαν. Και γι΄ αυτό το λόγο υπάρχει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση για την αποφυγή φυσικών καταστροφών: αποφύγετε τις ανθρώπινες καταστροφές! Απελευθερώστε την ανθρώπινη ψυχή και το ανθρώπινο σώμα από τις αδιέξοδες διενέξεις του παρελθόντος. Αναπτύξτε ένα νέο πολιτισμό, στον οποίο οι γήινες και οι κοσμικές, οι αισθησιακές και οι πνευματικές ενέργειες να μπορέσουν να εναρμονιστούν. Γι΄ αυτό το νέο σκαλοπάτι της εξέλιξης θα οριστεί στο έτος 2012 ένα ισχυρό σημάδι.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
Ένα σημαντικό μέρος της επερχόμενης συνείδησης αφορά το νέο ρόλο της γυναίκας στην ανθρώπινη κοινωνία. Μέσα από τις νευρικές αλλαγές θα απελευθερωθούν στη θηλυκή σκέψη και στους χειρισμούς, συλλογικά πρότυπα, τα οποία υπήρχαν προ πολλού στις υψηλά εξελισσόμενες αρχαϊκές κοινωνίες και που σήμερα εμφανίζονται ξανά σε νέο επίπεδο. Πρόκειται για την επανασύνδεση με τη θηλυκή πηγή και τη θηλυκή δύναμη. Προκειμένου να γίνει η γυναίκα στην πατριαρχία κυριαρχήσιμη και πειθήνια, έπρεπε να διαχωριστεί από την πηγή της, τα παλιά ιερά προσκυνήματα έπρεπε να καταστραφούν, η φυσική της σχέση με όλα τα συνδημιουργήματα να καταστραφεί και να εξημερωθεί η σεξουαλική άγρια φύση της. Η σεξουαλική ικανότητα του άνδρα μπορούσε να ξεδιπλωθεί μόνο απέναντι σε καταπιεσμένες γυναίκες. Αυτές οι δομές υφίστανται σήμερα ακόμα και αντιστέκονται σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια όσο καιρό δεν αναγνωρίζεται ο πυρήνας. Είναι ένα μέρος του συλλογικού τραύματος. Ανήκει στην ύπαρξη της παρούσας μεταρρύθμισης, το να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες αυτές τις συνεξαρτήσεις και παρ΄ όλα αυτά να μην αντιδρούν πια με μίσος και εκδίκηση. Θα δούμε σε λίγα χρόνια να εξαπλώνεται πάνω στη γη ένα νέο πεδίο των γυναικών, όπου οι γυναίκες ξαναβρίσκουν τον εντελεχιακό τους ρόλο στη δημιουργία, για να εξαλείψουν με την ήπια δύναμή τους τις σκληροπυρηνικές δομές και για να δημιουργήσουν νέα πεδία δύναμης για την αγάπη και για μία αλληλέγγυα συμβίωση με όλα τα δημουργήματα. Οι άνδρες θα βιώσουν το θαύμα της θηλυκής αποδοχής και θα αποχωρήσουν από τα αλλαζονικά τους κοστούμια . Δεν θα τραβήξουν πια σε κανέναν πόλεμο. Ίσως αυτό να είναι το βαθύτερο σημείο, που μπορούμε να πούμε νωρίτερα: μέσα από τον τερματισμό του ιστορικού πολέμου των φύλων, θα τερματιστεί κάθε πόλεμος. Θα τα ζήσουμε αυτά τα πράγματα, στο πρώτο μισό του 21ου αιώνα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Αυτές οι διαδικασίες όλες μαζί, οδηγούν σε μία θεμελιακή αλλαγή παραδειγμάτων των ανθρώπινων σκέψεων και χειρισμών. Επιστήμη, θρησκεία, τέχνη και Έρως, ανοικοδόμηση πόλεων, τεχνική και οικονομία, θα δείξουν στο τέλος του 21ου αι. εντελώς διαφορετικά απ΄ ότι στην αρχή του. Ολόκληρη η διαδικασία οδηγεί σε μία διαπέραση της σωματικής ύπαρξης και του υλικού κόσμου με φως. Ήταν πάρα πολύ συμπυκνωμένη και τώρα θα γίνει πιο διαπερατή, πιο διάφανη, πιο λεπτεπίλεπτη. Αυτό ισχύει για κάθε ύλη, ακόμα και για το ανθρώπινο σώμα. Φανερώνει μία πάρα πολύ παλιά σοφία: ο υλικός κόσμος δεν στηρίζεται μόνο σε φυσικές, παρά επίσης σε ψυχικές και πνευματικές ενέργειες και γι΄ αυτό το λόγο είναι δυνατό να αλλαχθεί μέσω πνευματικών δρόμων. . Η ανθρωπότητα θα φτάσει στο σημείο ν΄ αλλάξει τις υλικές δομές, μέσα από τη δύναμη της σκέψης, γρήγορα και εύκολα. Ξεκινά μία μεγάλη κίνηση για έρευνα και νέες ανακαλύψεις χωρίς όρια, που μπορεί να συγκριθεί με την παρούσα έρευνα των κομπιούτερ. Τα σώματα δεν είναι πια επιβαρυμένα εξαιτίας του παλιού τραύματος. Η αγάπη είναι μία συμπαντική δύναμη, οι συχνότητές της θεραπεύουν παλιές πληγές. Η συλλογική άρνηση, που προέκυψε από έναν μακρόχρονο ιστορικό πόλεμο, θα δώσει τη θέση της σε μία συλλογική επιβεβαίωση. Η συλλογική λησμονιά θα ξεπεραστεί μέσα από μία συλλογική θύμηση. Η ανθρωπότητα θα επιστρέψει στην κοινή της πηγή σε ένα ανώτερο επίπεδο: σε μία βαθύτερη σύνδεση με όλα τα ζωντανά. Με προορισμό το Ένα. Γιατί ο Θεός συνδέεται με όλες τις υπάρξεις.
Η ημερομηνία 2012 στέκεται επίσης για την ενότητα των δυνάμεων της συνείδησης, που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να βρουν καμιά σύνδεση. Στο σημείο της ενότητας θα συνδεθούν κοσμικές με γήινες δυνάμεις, πνευματικές με σωματικές, μαριανικές με σεξουαλικές δυνάμεις, δυνάμεις του χριστού με πολιτικές δυνάμεις, επιστημονικές με μυθολογικές δυνάμεις, τεχνικές με καλλιτεχνικές δυνάμεις. Από τέτοιες καινούργιες συνδέσεις θα προκύψουν εκείνα τα πράγματα που στην επιστήμη, χαρακτηρίζονται ως “dissipative δομές”: νέες, μέχρι τώρα άγνωστες διασυνδέσεις και συνθέσεις. Από τη συνέργεια των ροών, θα προκύψει μια νέα πλανητική κοινότητα, που συντίθεται από πολλά διαφορετικά στοιχεία του πληθυσμού της γης. Η κίνηση βρίσκεται ήδη σε πορεία. Αποτελείται από τη σύνδεση ανατολικού μυστικισμού και δυτικής επιστήμης, από Χόπις και ευρωπαίους, από σαμάνους και μοντέρνους ειδικούς στην υψηλή τεχνολογία, από μουσικούς στο Σάο Πάολο, στη Λισσαβώνα, στα Ιεροσόλυμα και την Ταμέρα. Ήδη πάρα πολύ σύντομα θα δημιουργηθούν τόποι πάνω στη γη, όπου από τέτοιες συνδέσεις θα προκύψουν τα μοντέλα για ένα νέο πλανητικό πολιτισμό. Η πληροφορία τέτοιων μοντέλων θα διαπεράσει όλη τη γη και θα οδηγήσει σε νέες ιδρύσεις σε πολούς τόπους. Ήδη, το 2020 θα δούμε πάνω στη γη, ένα λαμπρό δίκτυο τέτοιων ιδρύσεων, στις οποίες θα δημιουργηθούν οριστικά τα θεμέλια για ένα κόσμο χωρίς φόβο και πόλεμο. Ελάτε να εργαστούμε μαζί για ένα όραμα της μετα-αποκαλυπτικής περιόδου. Η νέα γη βρίσκεται σε πραγματική προετοιμασία. Στο όνομα όλων των δημιουργημάτων, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
http://www.verlag-meiga.org/de/node/220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου