reptilian-eyes_2s.jpg
πηγή: εδώ
(απόδοση: aliengrip)
Alien_Grip_Logo3.jpg
Ένα από τα πιο αλλόκοτα είδη που εμφανίζονται στα φαινόμενα που σχετίζονται με τους εξωγήινους είναι οι ερπετοειδείς.
Η πρώτη συνάντηση που είχα με ένα ερπετοειδές ήταν στο δωμάτιό μου, ενώ ο σύζυγός μου ήταν εκτός πόλης. Εμφανίστηκε μπροστά μου σαν μια φωτεινή σιλουέτα μέσα στο σκοτάδι του δωματίου μου. Μετά από πολλές άλλες επισκέψεις ήμουν τελικά σε θέση να τον δω. Η επαφή μου μαζί του συνεχίστηκε για 20 χρόνια μέχρι να βρω έναν τρόπο να το σταματήσω, πράγμα που έγινε πάνω από ένα χρόνο πριν.
Είχα επαφή με διάφορα άλλα εξωγήινα είδη από τότε που ήμουν 3 ετών: Το πρώτο είδος ήταν θηλαστικό, και ακολουθήσαν γκρίζοι, υβρίδια γκρίζων και εντομοειδείς. Οι στρατιωτικοί συνεργάζονται με αυτούς, καθώς και με ένα είδος ανθρωποειδών που εμφανίστηκε σε μένα την ίδια στιγμή που είχα συναντήσεις με τους ερπετοειδείς.
mantis_alien.jpg
Οι εντομοειδείς ή εντομόμορφοι εξωγήινοι (mantids) ανήκουν σε πανάρχαιες εξωγήινες φυλές που είχαν και έχουν επαφή με το ανθρώπινο είδος και εμφανίζουν εξωτερικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα την φυσιολογία του εντόμου Μantis (αλογάκι της Παναγίας)


reptilian_species.jpg
Οι ερπετοειδείς ανήκουν σε πολλά υποείδη. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ερπετόμορφη εξωτερική εμφάνιση: σκληρό φολιδωτό δέρμα, γαμψόνυχα χέρια και πόδια, ερπετοειδή μάτια με κατακόρυφες σχισμές και στόμα γεμάτο μυτερά δόντια. Η συμπεριφορά τους φαίνεται να συμβαδίζει με την εξωτερική τους εμφάνιση. ¨Εχουν συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση αρπακτικού: αυστηρά ιεραρχικοί και ψυχρά υπολογιστικοί, μοχθηροί, κακόβουλοι και νοσηροί, ανελέητοι σαδιστές. Επιπρόσθετα φαίνεται να διαθέτουν ισχυρότατες έμφυτες τηλεπαθητικές και παραψυχικές ικανότητες ενώ πολλοί από αυτούς ανήκουν εξ ολοκλήρου σε άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας: είναι υπερδιαστασιακά όντα με ικανότητα να αλλάζουν κατά βούληση την εξωτερική μορφή τους. Οι περισσότεροι απ' αυτούς φαίνεται να αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο είδος με απέχθεια και περιφρόνηση, θεωρώντας το στην καλύτερη περίπτωση ως υποδεέστερη φυλή σκλάβων ή στην χειρότερη απλά ως τροφή ή φυσικό πόρο προς εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων εξαναγκάστηκαν να έχουν επαφές μαζί τους, πολλά υποείδη ερπετοειδών μοιάζουν πραγματικά σαν να ξεπήδησαν από κάποιο φρικτό εφιάλτη.

Η παρούσα σελίδα θα σας δώσει λίγες πληροφορίες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους ερπετοειδών και την πιθανή ατζέντα του καθενός. Η έρευνά μου, μέσα από δικές μου εμπειρίες και από τους ανθρώπους στις δικές μου ομάδες υποστήριξης, μου έχουν δείξει ότι υπάρχουν αντιθέσεις εντός των ειδών. Οι επαφές και οι απαγωγές μπορούν να ποικίλουν από είδος σε είδος ανάλογα με την ατζέντα τους, πράγμα που περιπλέκει επιπρόσθετα αυτές τις επαφές.
Μερικοί ερπετοειδείς είναι σε θέση να χειραγωγούν την διάσταση του χρόνου: είναι υπερδιαστασιακοί και μπορούν να επιλέξουν την εξελικτική πορεία τους. Η έρευνά μου πάνω στους κακόβουλους, όπως τους CHUKARA ή όπως ίσως τους έχετε ακούσει ως DRACO, με έχει οδηγήσει να κατανοήσω σε κάποιο βαθμό, αυτό που θέλουν. Πιστεύω ότι οι σωματικές/σεξουαλικές συνευρέσεις μέσω της επιβολής πάνω στους απαχθέντες, εκδηλώνονται διαμέσου του ελέγχου του νου και του φόβου.
Η ψυχική αδρεναλίνη μας τους φαίνεται σαν γλύκισμα, ή είναι σαν ναρκωτικό για αυτούς. Μπορούν να την υποκλέψουν από εμάς όταν μας προκαλούν να νιώσουμε φόβο, να αισθανθούμε πάθος, μίσος, θυμό, ακόμα και όταν μας σκοτώνουν καταβροχθίζοντας τα τελευταία υπολείμματα της ενέργειάς μας, τρεφόμενοι από την αδρεναλίνη μας καθώς αντλείται παντού σε κάθε κύτταρο του σώματός μας, πάνω στην αγωνία μας να ρουφήξουμε τις τελευταίες ανάσες ζωής.
Οι ερπετοειδείς βρίσκονται εδώ από τις απαρχές του ανθρώπου ή και πιο πριν. Υπάρχουν πολλά αρχαία αντικείμενα που απεικονίζουν τέτοια όντα και ίσως να είναι οι μυθικοί θεοί των αρχαίων πολιτισμών μας. Οι αρχαίοι περουβιανοί μύθοι απεικονίζουν παρθένες σε τελετουργικές ανθρωποθυσίες προς τους θεούς και αυτό το τελετουργικό είναι κοινό σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.
peruvian artifact X0625-WEB.jpgMoche culture in Peru decaper.jpg
Αρχαία αντικείμενα από τον πολιτισμό Moche στο Περού. Χωρίς να αφήνουν πολλά για την φαντασία, απεικονίζουν άγριες ερπετοειδείς οντότητες με στόματα γεμάτα με μυτερά δόντια, που κρατούν μια λάμα στο ένα χέρι και ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι στο άλλο.

Δες και εδώ

Στις εικόνες κάτω η θεότητα των Αζτέκων Quetzalcoatl, το Φτερωτό Φίδι:
quetzalcoatl-serpent-god-of-the-aztecs.jpg quetzreplicadeltemploderekvinyard.jpg

quetzalcoatl21.jpg
Η θεότητα των Αζτέκων Quetzalcoatl, το Φτερωτό Φίδι με τα προφανή ερπετοειδή χαρακτηριστικά, που στην εικόνα πιο πάνω εμφανίζεται να καταβροχθίζει έναν άνθρωπο, διακοσμούσε τους αιματοβαμμένους ναούς/πυραμίδες τους στο αρχαίο Μεξικό, όπου τελούνταν φρικτές ανθρωποθυσίες με ανθρώπινα θύματα που έφταναν τις δεκάδες χιλιάδες σε κάποιες τελετές.
Aztec_human_sacrifices_collage.jpg

Σκηνή ανθρωποθυσίας από την ταινία Apocalypto. 

Οι άγριοι ερπετοειδείς "θεοί" απαιτούσαν τεράστια πλήθη ανθρώπινων θυμάτων που τους παρείχαν πρόθυμα οι Αζτέκοι για να κατευνάσουν την ακόρεστη πείνα των "θεών" τους για ανθρώπινο πόνο, φρίκη,  φόβο και μαρτυρικό θάνατο. Στην εικόνα κάτω μια αποτρόπαια σκηνή τελετουργικού κανιβαλισμού: Αζτέκοι τρώνε τα ανθρώπινα μέλη των θυσιασμένων θυμάτων υπό το βλέμμα του αιμοσταγούς γαμψόνυχου ερπετόμορφου "θεού" τους.

aztec_cannibals.jpg
sobek crocodile god.jpg sobekreptilian_god.jpg
Άγαλμα του ερπετοειδούς κροκοδείλιου θεού Sobek, καθισμένου στα δεξιά του θρόνου δίπλα στον Φαραώ Amenhotep III στο μουσείο του Luxor στην Αίγυπτο, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την επιρροή του "θεού" στον νεαρό ηγεμόνα.
Nagas guarding a stairway to the stupa nagas-cc-mister-wind-up-bird.jpg
Στην εικόνα επάνω: Nagas φυλάσσουν την κλίμακα που οδηγεί σε μια στούπα στην βόρεια Ταϋλάνδη
Naga: λέξη για μια θεότητα ή ένα είδος όντων ή πλασμάτων, που παίρνουν τη μορφή ενός μεγάλου ερπετού. Σε πολλές ασιατικές χώρες, η έννοια naga έχει συγχωνευθεί με τις τοπικές παραδόσεις των μεγάλων και σοφών φιδιών ή δράκων. Στο μεγάλο ινδικό έπος Mahabharata, η απεικόνιση των Nagas τείνει προς το αρνητικό. Το έπος τις αποκαλεί «διώκτες όλων των πλασμάτων» και παρουσιάζει συχνά τις Nagas να εμφανίζουν ένα μίγμα ανθρώπινων και ερπετοειδών χαρακτηριστικών. Μερικές φορές παρουσιάζονται να εμφανίζουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά κάποια στιγμή, ενώ έχουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά κάποια άλλη στιγμή (shape-shifting: αλλαγή της μορφής).

Στις εικόνες κάτω: Nagas στα ανάκτορα στην Ανγκόρ Βατ στην Καμπότζη και Nagas στο Bhudda Park στην Ινδία

angkor naga3.jpg Bhudda Park Nagas scary.jpg
ancient-mesopotamia.jpg
Η αρχαία Μεσοποταμία (Σουμερία) ήταν το λίκνο του παλαιότερου γνωστού πολιτισμού της ανθρωπότητας: των Σουμέριων. Ο πολιτισμός τους αναπτύχθηκε εκεί που βρίσκεται το σημερινό Ιράκ από το 5.000 π.Χ. Οι θρύλοι στα σφηνοειδή γραπτά αυτών των αρχαίων ανθρώπων μιλούν για μια φυλή γιγάντων που περιπλανήθηκε κάποτε στη γη. Οι Σουμέριοι πίστευαν ότι ήταν μια φυλή εξωγήινων από τον πλανήτη Nibiru και τους έδωσαν την ονομασία Anunnaki. (= "Εκείνοι που από τον ουρανό ήρθαν στη γη"). Οι Σουμέριοι θεωρούσαν ότι οι Anunaki ήταν πολύ ανώτερη, προηγμένη φυλή που χρησιμοποιώντας αυτό που σήμερα ονομάζουμε γενετική μηχανική δημιούργησαν - συνδυάζοντας το δικό τους DNA με το DNA του Homo erectus (του προϊστορικού ανθρώπου) - τον Homo sapiens, δηλαδή το ανθρώπινο είδος και εδραίωσαν τα πρώτα βήματα του ανθρώπινου πολιτισμού. Η αρχική πρόθεση των Anunnaki ήταν να χρησιμοποιήσουν το ανθρώπινο είδος που δημιούργησαν σαν μια φυλή σκλάβων. Οι Anunnaki απεικονίζονται στις παρακάτω εικόνες από τοιχογραφίες σαν όντα με έντονα ερπετοειδή χαρακτηριστικά.

crespicollection19.jpg sumerian-reptilian.jpg
Στις παρακάτω εικόνες φαίνονται σουμεριακά ειδώλια από την περίοδο Ubaid του πολιτισμού των Σουμερίων (5300 - 4100 π.Χ.): Αυτά τα πήλινα ειδώλια με τα ερπετοειδή κεφάλια βρέθηκαν σε μεγάλους αριθμούς κοντά σε τάφους από τον Sir Leonard Woolley που έκανε ανασκαφές τη δεκαετία του 1920 σε περιοχές του κάτω Ιράκ. Μυστήριο καλύπτει τον σκοπό αυτών των αγαλματιδίων με τα χαρακτηριστικά ερπετών, τα οποία παριστάνουν άνδρες, γυναίκες και "μητέρες" που κρατάνε στην αγκαλιά τους ερπετοειδή μωρά.
ubaid reptilian figurine.jpg ubaid reptile17a_02a.jpg Ubaid SumerianAnnunakisculptures.jpg



Στην έρευνά μου έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει μια σαφής συσχέτιση ανάμεσα στις αναμνήσεις από παλαιότερες ζωές κάποιων απαχθέντων, κατά τις οποίες αναφέρουν ότι θυσιάστηκαν στους "θεούς". Ορισμένες συνεδρίες υπνωτικής παλινδρόμησης οδηγούν στην ανάκληση στην μνήμη τελετουργικών ιεροτελεστιών όπου προεξάρχει μια ιερατική φιγούρα.
ajaristpriest.jpgreptilian_god_enstar.png.jpg
Οι "θεοί" εμφανίζονται με μορφή ερπετοειδών. Οι παρθένες παραδόθηκαν στους Draco για τη θυσία - βιάστηκαν, ενώ η ενεργειακή αδρεναλίνη τους απορροφήθηκε από αυτές την ώρα που πέθαιναν. Έχουμε διαβάσει για θυσίες παρθένων στα αρχαία κείμενα, τώρα διαθέτουμε περισσότερες από τις ενδεχόμενες μακάβριες λεπτομέρειες.
Κατά την διάρκεια μιας πολύ ιδιαίτερης στιγμής με τον σύντροφό μου, μια διαστασιακή πύλη φάνηκε να ανοίγει από πάνω μας στην οροφή. Ήταν σαν μια πολύ ισχυρή ενέργεια να στροβιλίζεται από πάνω μας. Ένιωσα σαν να απορροφούσαν μέρος αυτής της σεξουαλικής ενέργειας από το σύντροφό μου και μένα. Μάλιστα υπήρξε μια στιγμή που εκείνος κι εγώ, όχι μόνο αισθανθήκαμε την ενέργειά τους, αλλά φάνηκε να προκαλούν στον σύντροφό μου και σ' εμένα μια πολύ περίεργη συμπεριφορά. Μόλις καταλάβαμε τι συνέβαινε ζητήσαμε πνευματική βοήθεια και καταφέραμε να κλείσουμε την πύλη και να σταματήσουμε εκείνη την εμπειρία.
Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ από τότε. Έχω σταματήσει όλες τις απαγωγές στη ζωή μου και το ίδιο μπορείτε να καταφέρετε και σεις. Συνεχίζω την δουλειά μου με τις ομάδες υποστήριξης για τους ανθρώπους που έχουν αυτές τις εμπειρίες και η ελπίδα μου είναι ότι και αυτοί θα μπορέσουν να σταματήσουν αυτές τις αρνητικές εμπειρίες και να επανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους, όπως εγώ και πολλοί άλλοι το έχουν καταφέρει.
Reptile-human.jpg Reptile-woman.jpg
Αλλόκοτες γλυπτικές συνθέσεις και συμπλέγματα σε πάρκο στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο που απεικονίζουν παρασιτικά ερπετοειδή όντα να επιδίδονται σε θανάσιμο εναγκαλισμό ανθρώπινων μορφών.

Όσο αλλόκοτο και αν φαίνεται, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν σχέσεις διαρκείας με τους ερπετοειδείς. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αλλά όντως υπάρχει, και αυτές οι γυναίκες πράγματι βιώνουν έναν ισχυρό δεσμό με εκείνους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι ερπετοειδείς "εραστές" τους. Οι γυναίκες εκμυστηρεύονται ότι είναι το καλύτερο σεξ που έκαναν ποτέ.
017n.JPG 020n.JPG
boris-vallejo_1985.jpg boris-vallejo-1979-vampires-kiss.jpg
Πραγματικά, δεν υπάρχει τρόπος να εξηγηθεί, αλλά η φύση των εμπειριών αυτών μοιάζει να είναι θετική. Αν είναι πραγματικά θετικές ή όχι, κανείς δεν το ξέρει στα σίγουρα. Μερικές γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι τα ερπετοειδή δεν στόχευαν στο γενικότερο καλό τους, και ίσως αυτό συμβαίνει επειδή ανακάλυψαν ότι είχαν πέσει θύματα ελέγχου του νου ή χειραγώγησης από την πλευρά των ερπετοειδών.
Ίσως να πρόκειται για ένα παμπάλαιο σύστημα που αναβιώνει στην σημερινή πραγματικότητα, όπως τα Incubi και Succubi (Incubus και Succubus) και άλλοι αρχαίοι σεξουαλικοί μύθοι από την καταγραμμένη ιστορία μας, που ίσως και να μην είναι μύθοι, και ενδεχομένως να ήταν ακόμα και στον κήπο της Εδέμ.
John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare.JPG
John Henry Fuseli - "Ο εφιάλτης"
Incubus_1870.jpg
Incubus (1870)

Incubus (από το λατινικό incubo "ξαπλώνω επάνω") είναι ένας δαίμονας με ανδρική μορφή, που, σύμφωνα με μια σειρά από παραδόσεις της μυθολογίας και των θρύλων, ξαπλώνει πάνω σε ανθρώπους που κοιμούνται, κυρίως γυναίκες, προκειμένου να έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους. Το θηλυκό αντίστοιχό του είναι η succubus. Ένας Incubus μπορεί να συνάπτει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα με σκοπό την τεκνοποίηση, όπως στο μύθο του Μέρλιν. Η θρησκευτική παράδοση θεωρεί ότι η επαναλαμβανόμενη επαφή με Incubus ή Succubus μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας, ή ακόμα και θάνατο. Μεσαιωνικοί θρύλοι διατείνονται ότι οι δαίμονες, τόσο με ανδρική όσο και με γυναικεία μορφή, παραμονεύουν τους ανθρώπους σαν σεξουαλικά θηράματα - συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τα θύματα κοιμούνται.
Baldung-Adam-and-Eve.jpg
Οι ερπετοειδείς δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολύ ισχυρά όντα, αλλά δείχνουν φαινομενική στοργή. Φαίνεται ότι ακολουθούν τις γυναίκες καθ'όλη την ενήλικη ζωή τους, τις παρακολουθούν και τις προστατεύουν ενώ μερικές φορές φτάνουν να ελέγχουν τις ζωές τους και τις σχέσεις τους με άνδρες. Υπάρχουν πολλές απαντήσεις που ακόμα αναζητούμε για το γιατί επιλέγονται αυτές οι γυναίκες.
Ποια είναι η σχέση τους με αυτές τις γυναίκες; Μήπως οι γυναίκες εξαπατώνται ώστε να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι καλό; Είναι απλά ένας άλλος τρόπος για τον έλεγχο της ανθρωπότητας; Δεν έχω αυτές τις απαντήσεις, όμως η έρευνά μου θα συνεχιστεί έως ότου να γίνει γνωστή η αλήθεια. Αυτοί στοχεύουν στο απώτερο καλό μας; Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι εφόσον είναι πράγματι υπαρκτές οντότητες, τότε τι είναι και τι δεν είναι; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα εδώ. Πιστεύω ότι όταν αυτό απαντηθεί τότε θα ξέρουμε πώς να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των ειδών.
Πιστεύω ότι οι κακόβουλοι ερπετοειδείς συνεργάζονται με ένα ολιγάριθμο μυστικό κομμάτι της κυβέρνησής μας. Οι ατζέντες των κακόβουλων και των καλόβουλων ερπετοειδών είναι πολύ διαφορετικές. Είναι πεποίθησή μου ότι μερικά ερπετοειδή βρίσκονται εδώ, επειδή έχουν έναν ισχυρό δεσμό με την ανθρώπινη φυλή. Ίσως να εργάζονται για να απαλλαγούν από το κακό κάρμα από προηγούμενες ενέργειές τους, αλλά φοβάμαι ότι αυτοί είναι η μειοψηφία. Οι περισσότεροι υπηρετούν μόνο τους εαυτούς τους και δεν υπηρετούν κάποιο ανώτερο καλό για τους ανθρώπους. Η ατζέντα τους στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο.
pyramid_dollar1.jpg
masonic_G_symbol.jpgDarpa IAO logo.jpg
Obama%20in%20Oregon_70.jpg
rapper JayZ pyramid sign.jpg
fedres_dees.jpg
 
Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να είναι η ίδια ομάδα κακόβουλων εξωγήινων που έχουν εργαστεί στα παρασκήνια για να ελέγχουν τον κόσμο μέσω της Αδελφότητας. Η Αδελφότητα ελέγχει σήμερα τον κόσμο, μέσω των τραπεζών, των επιχειρήσεων, και των πολιτικών και νομικών συστημάτων που έχει δημιουργήσει. Η κακόβουλη εξωγήινη ομάδα επιδιώκει να καταλάβει τον πλανήτη μέσω της ανθρώπινης ελίτ, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν μπορούν απλά να κατακτήσουν τον πλανήτη μας με την βία. Ίσως το πλήθος τους να μην είναι αρκετά μεγάλο. Άλλες εξωγήινες φυλές, πιστεύω, προσπαθούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξυπνήσει, αλλά δεν παρεμβαίνουν στην ελεύθερη βούλησή μας, ενώ η ομάδα των κακόβουλων την επηρεάζουν, όσο της το επιτρέπουμε. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα χειραγωγηθούμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φοβόμαστε κάποια εξωγήινη εισβολή από το διάστημα.
Οι εξωγήινοι που εργάζονται μέσω της Αδελφότητας δεν θα εισβάλουν από το διάστημα.
Είναι ήδη εδώ.
Βρίσκονταν εδώ από την αρχή.
 http://aliengrip.pblogs.gr/tags/erpetoeideis-gr.html