Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τι είναι το New Earth Network και σε τι αποσκοπεί;

To New Earth Network (ή Πλανητικό Δίκτυο Φωτός) είναι μια άτυπη αλλά ευρεία παγκόσμια κοινότητα, που τα μέλη της έχουν δύο κύρια κοινά χαρακτηριστικά:
1. Αποσκοπούν στην πνευματική τους ανάπτυξη και είναι εξοικειωμένοι με τα πνευματικά ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τους αρέσει να μελετούν πνευματικά ή φιλοσοφικά κείμενα, ότι ασκούνται σε πνευματικές πρακτικές (όπως ο διαλογισμός, ο οραματισμός, η προσευχή και η ενεργειακή θεραπεία), και πως ενδεχομένως ανήκουν ή βρίσκονται σε επαφή με κάποια πνευματική ή θρησκευτική παράδοση.
2. Εμφορούνται από ένα ισχυρό αίσθημα αγάπης προς τους συνανθρώπους τους και προς όλα τα όντα, οπότε επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελή υπηρεσία μέσω κοινών δράσεων αλληλεγγύης, μέσω της διάδοσης φωτεινών ιδεών και αξιών στο σύνολο της ανθρωπότητας, καθώς και μέσω ομαδικής και συντονισμένης εκτέλεσης πνευματικών/ενεργειακών πρακτικών, για τον πνευματικό μετασχηματισμό της Γης. Αρωγός σε αυτόν τον ευγενή σκοπό είναι το σύστημα Μορφογένεσις, ένα πανίσχυρο εργαλείο συνειδητής δημιουργίας πραγματικότητας. 
Τα ιδρυτικά μέλη της μεγάλης κοινότητας του New Earth Network είχαν την ευλογία να μαθητεύσουν σε μια σπουδαία αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση, που ονομάζεται «Δυνάμεις του Φωτός». Η παράδοση αυτή πρωτοεμφανίστηκε στην Αλεξάνδρεια του Αιγύπτου περί τον 1ο μ.Χ. αιώνα, αλλά οι καταβολές της είναι ακόμη παλαιότερες και φτάνουν μέχρι την εποχή των αρχαίων Ελλήνων κλασικών φιλοσόφων.
Μέχρι σήμερα, η διδασκαλία των Δυνάμεων του Φωτός κρατιόταν μυστική, μεταδιδόμενη για αιώνες αποκλειστικά από στόμα σε στόμα, σε αυστηρά επιλεγμένα άτομα. Ωστόσο, οι αναμενόμενες στα επόμενα χρόνια συγκλονιστικές πλανητικές κρίσεις και εξελίξεις, οδήγησαν στην αλλαγή αυτής της επιλεκτικής πολιτικής. Τώρα η Υψηλή Γνώση πρέπει να προσφερθεί χωρίς περιορισμούς στο σύνολο των ανθρώπων καλής πρόθεσης, προκειμένου να μάθουν να προκαλούν συνειδητά κρίσιμες θετικές αλλαγές στον εαυτό τους, στη ζωή τους και στην πλανητική ζωή ως σύνολο.
Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του New Earth Network, πρόσωπο-κλειδί είναι ο Διδάσκαλος Έλληνας, ένας σύγχρονος μύστης που βρίσκεται σε συνειδητή επαφή με τα ανώτερα πνευματικά πεδία και είναι σε θέση να μεταδίδει αυθεντικά μηνύματα και υψηλές διδασκαλίες σχετικά με τις πλανητικές εξελίξεις και την απαιτούμενη στάση των απανταχού πνευματικών ανθρώπων. Πολλά από τα κείμενα σ’ αυτό το site είναι εμποτισμένα από τη δική του ενέργεια και σοφία.
Ωστόσο, οφείλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά, πως παρά το γεγονός ότι ο κορμός της αναρτώμενης ύλης του New Earth Network αποτελείται από ανώτερες διδασκαλίες της παράδοσης των Δυνάμεων του Φωτός, η κοινότητά μας σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ούτε ελέγχεται από κάποια αίρεση, απόκρυφη σέχτα ή θρησκευτική οργάνωση. Στο New Earth Network συμμετέχουμε ισότιμα, εθελοντικά, κατόπιν ελεύθερης, ώριμης και κυρίως συνειδητής επιλογής χωρίς την παραμικρή ηθική δέσμευση ή οικονομική υποχρέωση, άτομα από όλο τον κόσμο, κάθε φυλής και ιδεολογίας. Άτομα ανεξάρτητα και υπεύθυνα, που εντρυφούμε σε απειράριθμες πνευματικές παραδόσεις, με μοναδικό κοινό κίνητρο την πνευματική μας ανάπτυξη και την προσφορά ανιδιοτελούς αγάπης και υπηρεσίας σε όλα τα όντα και τον πλανήτη...

 
http://www.newearthnetwork.net/68C00648.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου